Tiny Rent

Jedinečný domov

Tiny Rent je unikátna platforma s najširším výberom mobilných a modulárnych domov na Slovensku. Široké portfólio domov pre súkromné alebo podnikateľské využitie je nakonfigurované tak , aby uspokojilo čo najširšie spektrum záujemcom. Všetky domy v ponuke majú overenú kvalitu s ohľadom na kvalitné a ekologicky udržateľné riešenie ubytovania. Ponuka domov reflektuje moderné požiadavky na ubytovanie aj zmeny v v cestovateľských návykoch a rastúcej potrebe tráviť čas v prírode a na čerstvom vzduchu.

Tiny House

Umožňujeme bezkonkurenčné útočisko v prírode s našimi premyslene navrhnutými glampingovými ubytovaniami, redefinujeme pohostinnosť prostredníctvom hladkej zmesi komfortu, luxusu, dobrodružstva a udržateľnosti v nádhernej prírode

Čo je glamping?

Glamping je anglický výraz vzniknutý zo súslovia glamour/glamorous camping, teda okúzlujúce, luxusné či komfortné kempovanie. Jedná sa o formu rekreačného ubytovania, ktorá spravidla predstavuje umiestnenie v atraktívnej prírodnej lokalite s…
Aktuality
Kvalita & šetrnosť

Sen, ktorý prerástol do udržateľného riešenia

Projekt Tiny Rent vnikol v roku 2023 ako prirodzený vývoj podnikateľského príbehu. To, čo začalo ako sen dvoch nadšencov v predaji a prenájme malých mobilných a statických domčekov (Tiny Houses), prerástlo do udržateľného riešenia alternatívneho ubytovania.

Vznikla značka Tiny Rent, ktorá predáva a prenajíma atraktívne malé domčeky nie len na kolesách. Riešenie vytvára miesto na únik od zhonu mesta a miesto na trávenie svoj voľný čas jedinečným spôsobom, ktorý je trochu iný.

Projekt reflektuje na určitú zmenu cestovateľských návykov, obmedzené možnosti cestovania, či silnejšiu potrebu tráviť čas vonku na čerstvom vzduchu. Luxusné kempovanie je čoraz populárnejšie. Niet sa čomu čudovať, glamping dáva ten pravý „outdoor“ pocit, ktorý nemožno porovnávať s hotelovou izbou alebo apartmánom

Celoročné využitie

Kvalitné odolné materiály, kvalitná izolácia. Široké možnosti vykurovania a chladenia.

Mobilita

Všetky naše domy na kolesách sú homologizované a spĺňajú všetky podmienky na premávku na pozemných komunikaciach.

Neuveriteľné domy

Okrem týchto výhod nájdete tak isto individuálne benefity domov v závislosti od typu. Nechajte sa vtiahnuť do sveta glampingu s malými domami. Tiny house, igloo, zrkadlový dom alebo dom v tvare artičoky? U nás áno.

Cenovo dostupné

Pekný a kvalitný dom je základná potreba, nie luxus. To je dôvod, prečo má Tiny Rent  cenovo dostupné domy pre každého. Od 38 000 € môžete mať plne vybavený domček/ubytovaciu jednotku.

Možnosti financovania

Nie vždy je dostatok finančných prostriedkov na zrealizovanie svojho sna, alebo podnikateľského zámeru. Tiny Rent vám s tým pomôže. Domy je možné kúpiť aj prostredníctvom leasingu, úveru, alebo Tiny Rent financovania

Srdečne sa na vás tešíme v našom showroom na krásnom Liptove a v Bratislave. Budeme veľmi radi za vašu návštevu.

Výber domov

Homologizované mobilné domy na kolesách

Vďaka týmto mobilným domom s benefitmi karavanu a komfortom hotela môžete začať podnikať už o 60 dní. Domy sú definované ako obytné prívesy kategórie O2, majú ŠPZ, EČV a VIN číslo. Vďaka tomu nepotrebujete stavebný pozemok a ani vykonávať povoľovacie procesy na úradoch.

Domy sú zvýhodnené tým, že sa môže odpočítať DPH a tak isto je tu možnosť 6 ročných odpisov ako u automobil. Návratnosť investícií je v rozmedzí od 3 po 5 rokov.

Naše domy ponúkajú unikátnu možnosť stráviť nezabudnuteľnú dovolenku s plným komfortom apartmánu. Hostia sú ubytovaní v dokonalom pohodlí „tiny house“, s klimatizáciou, kompletným vybavením domov, kde si môžu plnohodnotne užívať okolité prostredie a zároveň mať k dispozícii luxusnú spálňu, obývačku, kuchynku a v neposlednom rade kúpeľňu s WC. Hostia nie sú odkázaní na stany, spoločné sprchy a WC, alebo dochádzanie za týmito službami do hlavnej budovy.

Koncept je ľahko aplikovateľný na väčšine pozemkov a tým pádom sa za minimálnych investícií do povoľovacích konaní a minimu legislatívnych bariér darí rozbehnúť kvalitný dovolenkový rezort spĺňajúci svetové štandardy kvality. Či už formou rozšírenia existujúceho podniku, alebo vytvorením nového rezortu.

Statické glampingové domy

Chcete zaujať niečím iným? Niečím extra, ako napríklad domom igloo alebo domom v tvare artičoky? Alebo je vašim cieľom splynúť s prírodou a mať štýlový zrkadlový dom ako z inej planéty? Táto sekcia je pre vás! 

Výber domov v našom portfóliu je založený na kvalitnom spracovaní celej stavby, odolnosti materiálov a výnimočnému dizajnu. Navrhnuté pre zážitok od prvého momentu. Odlišnosťou od kolesových mobilných domov je ich statickosť, teda pevné spojenie so zemou. Tieto domy sú zväčša na spevnenom povrchu ako je terasa z drevené podkladu, zemné vruty a iné. Domy vo veľkostiach od 10m2 po 150m2. 

Ich jedinečný a nezvyčajný dizajn vám zaručí väčšiu spokojnosť a rast návštevnosti spojený s vyššími príjmami. Zmeňte váš nenápadný pozemok na atraktívny rezort s dokonalými službami. Dodacia doba je podobná ako u mobilných domoch 60-90 dní, záleží od výberu modelu a vyťaženia výroby. Pre viac informácií o týchto modeloch neváhajte kontaktovať nášho Tiny Agenta.

Aktuálne

Modely v ponuke

Statické

Igloo

od 29.000 € s DPH
Brožúra na rok
2024
.pdf

Stiahnite si našich 5 tipov pre vás, ktoré vám rozhodne pomôžu k vybudovaniu dobre hodnoteného ubytovania a 5 tipov ako si správne vybrať glampingový dom!